iğne oyası

iğne oyası
 
AnasayfaKapıTakvimSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Ispanak Çorbası

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
seyda55
Moderatör
Moderatör
avatar

Mesaj Sayısı : 241
tecrübe puanı : 674
Kayıt tarihi : 08/07/10
Yaş : 26
Nerden : samsun

MesajKonu: Ispanak Çorbası   Ptsi Ağus. 02, 2010 12:21 pm

MALZEMELER
1 kg yıkanıp ayıklanmış ıspanak
2 yemek kaşığı margarin
2 adet kuru soğan
1 çay bardağı un
1/2 kg kilo süt
2 su bardağı et suyu veya normal su
tuz
karabiber

HAZIRLANIŞI
Ispanaklar tencereye koyduğumuz ılık su içinde öldürülür, süzülür ve suyu sıkılır. İnce ince kıyılır. Margarin tencereye koyulup, eritilir. İnce kıyılmış soğan eklenip pembeleştirilir. Un eklenip birkaç kez çevrilir. Sonra ıspanaklar koyulup karıştırılır. Yarım kilo süt, tuz, karabiber ve et suyu veya su eklenip 15 dakika kaynatılıp servis yapılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://igneoyalarim55.blogcu.com
 
Ispanak Çorbası
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
iğne oyası :: Yemek Tarifleri :: Çorbalar-
Buraya geçin: