iğne oyası

iğne oyası
 
AnasayfaKapıTakvimSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Havuç Çorbası

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
seyda55
Moderatör
Moderatör
avatar

Mesaj Sayısı : 241
tecrübe puanı : 674
Kayıt tarihi : 08/07/10
Yaş : 27
Nerden : samsun

MesajKonu: Havuç Çorbası   Ptsi Ağus. 02, 2010 12:19 pm

MALZEMELER
3 adet havuç
1 adet yumurta
5 su bardağı su
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı yağ
1 kahve fincanı süt
karabiber
tuz

HAZIRLANIŞI
Margarini ve unu bir tencereye koyup hafifçe kavurun, azar azar su ekleyerek unu ezin. Havuçları temizleyip, yıkadıktan sonra dilimleyin. Dilimlediginiz havuçları suya katıp, havuçlar yumuşayıncaya dek pişirin. Havuçlar piştiğinde ezerek süzgeçten geçirin. Servis yapmadan on dakika önce bir adet yumurta sarısı ile sütü çırpın, çorba suyuyla ılıklaştırıp çorbaya katın, bir taşım kaynattıktan sonra ateşten alın. Üzerine kırmızı biber serpip servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://igneoyalarim55.blogcu.com
 
Havuç Çorbası
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
iğne oyası :: Yemek Tarifleri :: Çorbalar-
Buraya geçin: