iğne oyası

iğne oyası
 
AnasayfaKapıTakvimSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Fener Balığı Çorbası (4 KİŞİLİK)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
seyda55
Moderatör
Moderatör
avatar

Mesaj Sayısı : 241
tecrübe puanı : 674
Kayıt tarihi : 08/07/10
Yaş : 27
Nerden : samsun

MesajKonu: Fener Balığı Çorbası (4 KİŞİLİK)   Salı Tem. 20, 2010 3:44 pm

MALZEMELER
1 kg. fener balığı (fileto)
2 adet havuç
2 adet patates
1 adet yapraklı kereviz
1/2 çay bardağı zeytinyağı
3 su bardağı su
Tuz,Karabiber
Terbiyesi için:
1 yumurta sarısı
1 adet limon
1 çorba kaşığı su
1 çorba kaşığı un


HAZIRLANIŞI
Fileto şeklinde hazırlanmış fener balığını geniş bir tencereye koyun.İri küp şeklinde doğranmış havuç, su, tuz, karabiber ve zeytinyağını ilave edin. Orta ateşte 15 dakika pişirin.
İri küp şeklinde doğranmış patates ve kereviz ile kerevizin ince doğranmış yapraklarını ekleyip, 10 dakika daha pişirin. Terbiyesi için yumurta sarısını limon suyu ile çırpın. Un ve suyu ilave edip karıştırın.
Ateşten indirmeden 2 - 3 dakika önce, hazırladığınız terbiyeyi yavaş yavaş karıştırarak çorbaya ilave edin. 2 taşım daha kaynattıktan sonra sıcak olarak servis yapın.

www. yemek tarifleri .org

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://igneoyalarim55.blogcu.com
 
Fener Balığı Çorbası (4 KİŞİLİK)
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ilginç balık avı
» Merhaba Fener Bahçe
» TARİF ÖĞRETİLİR!
» İşte burcunuzun en belirgin özellikleri!
» Açılar ve Özellikleri farklı bi açıdan :))

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
iğne oyası :: Yemek Tarifleri :: Çorbalar-
Buraya geçin: